Ivo/Zijnswerk

Ivo van den Heuvel is een energieke, gevoelige geest die rauwe levenslessen, gevoel en paradoxale wetmatigheden samenbrengt. Hét recept voor een goede maaltijd én een effectief medicijn inéén.
Als introverte jong-volwassene ging hij zijn angsten aan en maakte daarvan uiteindelijk zijn vak. Hij leerde dat het passend omgaan met emoties en gevoel cruciaal is voor het maken van contact, voor het verbinden van mensen en werelden, voor het van betekenis kunnen zijn als mens. En daar gaat het om voor hem.

Voor anderen is hij een voorbeeld geworden in het experimenterend leven, fouten maken en er van leren, er mee worstelend, dansend en soms spelend. Zij leren van hem - impliciet - door hoe zijn innerlijke houding zich uit in zijn gedrag. Geen oordelen, alles mag er zijn. Dat brengt ruimte, rust, vrede en vertrouwen. Vanuit ervaring noemt hij zich nu een bezield én belichaamd coach en trainer met oog voor het grotere geheel.

Zijnswerk is in 2013 opgericht door Ivo en werkt samen met enkele partners. Middels coaching, diverse vormen van bewegen (het logo is hierop geïnspireerd) en het geven van trainingen delen wij onze kennis en ervaring in het bedrijfsleven. Prachtig werk! Telkens is het weer bijzonder als mensen dankbaar hun pad vervolgen nadat wij iets belangrijks voor hen hebben kunnen betekenen. Vaak betekent dat dat zij écht de keuze maken om leiding te nemen over hun leven. Zo kunnen ze zijn wie ze zijn. Het werk waarin we hen begeleiden noemen we daarom Zijnswerk.