Ivo/Zijnswerk

Ivo van den Heuvel: Als puber al merkte ik dat ik een andere kijk had op het leven. Rond 1996 begon ik in te zien dat ik daarmee iets wilde doen. Dit luidde het begin in van een weg van persoonlijke ontwikkeling. Wat mij betreft loop ik deze weg zo lang als ik dat kan.

Na een 5 jarige studie Esoterie en diverse management opleidingen kwam ik erachter dat de cognitieve benadering weliswaar belangrijk is maar zéker niet doorslaggevend voor mijn ontwikkeling. Kennis is van beperkt nut, zéker als er emotionele blokkades zijn en heeft bovendien een korte houdbaarheidstermijn. Mede door dit inzicht kwam ik terecht bij de Zijnsoriëntatie en vandaar bij de Ridhwan Diamond Approach. Zo ervoer ik dat er een ander ‘weten’ en een ander ‘zijn’ mogelijk is. Dat heeft een bijzonder waardevolle ommekeer teweeg gebracht in mij wat leidde tot grote veranderingen met veel impact. Dus verruilde ik mijn baan als accountmanager o.a. voor het trainerschap (geaccrediteerde 4-jarige coach-opleiding) bij Centrum Zijnsoriëntatie.
Door intervisie, supervisie en coaching houd ik mezelf scherp en in blijvende ontwikkeling. Via Centrum Zijnsoriëntatie volg ik al jaren het train-de-trainer programma. Ik ben student in de Ridhwan school en doe veel aan dans (5 Ritmes, Open Floor Movement, Ecstatic Dance) Ervaringen hierin zet ik geregeld in tijdens trainingen en coaching. Ik werk pragmatisch, afgestemd en enthousiast. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op de pagina met referenties.

Zijnswerk is in 2013 opgericht door Ivo van den Heuvel en werkt samen met enkele partners. Middels coaching, diverse vormen van bewegen (het logo is hierop geïnspireerd) en het geven van trainingen delen wij onze kennis en ervaring in het bedrijfsleven. Prachtig werk! Telkens is het weer bijzonder als mensen dankbaar hun pad vervolgen nadat wij iets belangrijks voor hen hebben kunnen betekenen. Vaak betekent dat dat zij écht de keuze maken om leiding te nemen over hun leven. Zo kunnen ze zijn wie ze zijn. Het werk waarin we hen begeleiden noemen we daarom Zijnswerk.