Ivo/Zijnswerk

Ivo van den Heuvel is een energieke, gevoelige geest die levenslessen, gevoel en diepe inzichten samenbrengt. Al jong was hij bezig met vragen rond leven en dood en diverse andere levensvragen. Hij verdiepte zich in onder meer psychologie, esoterie, lichaamswerk, dans en paste ervaringen en inzichten op basis hiervan toe op zijn eigen leven.

Hij leerde vooral dat afgestemd omgaan met emoties en gevoel cruciaal is voor het onderhouden van contacten, voor het verbinden van mensen en werelden en voor het van betekenis kunnen zijn als mens. Dat vervulde hem diep en daarom heeft hij daar zijn vak van gemaakt.

Zijn ervaringen brachten hem inzicht in wat het leven van ons als mensen verlangt en in de voorwaarden die wezenlijk zijn voor geluk. Dit inzicht past hij praktisch toe in zijn rol als partner, vader, trainer en coach. Zijn manier van Zijn brengt rust en geeft mensen vertrouwen in zichzelf en in hun proces. Op grond daarvan weet hij mensen  te motiveren en inspireren om hun uitdagingen aan te gaan.

Zijnswerk is in 2013 opgericht door Ivo en werkt samen met enkele partners. Middels coaching, diverse vormen van bewegen (het logo is hierop geïnspireerd) en het geven van trainingen delen wij onze kennis en ervaring in het bedrijfsleven. Prachtig werk! Telkens is het weer bijzonder als mensen dankbaar hun pad vervolgen nadat wij iets belangrijks voor hen hebben kunnen betekenen. Vaak betekent dat dat zij écht de keuze maken om leiding te nemen over hun leven. Zo kunnen ze zijn wie ze zijn. Het werk waarin we hen begeleiden noemen we daarom Zijnswerk.