Visie en Missie

Persoonlijk leiderschap, innerlijk leiderschap, begint met afdalen van het hoofd naar het lichaam, naar het gevoel én met gezond verstand. Voelen is de weg naar ‘Zijn’. Bewustzijn in het voelen biedt een nieuwe werkelijkheid zonder grenzen, buiten de gebaande paden. Presentie (presence) zorgt hierbij voor een ontspannen gedragenheid, zelfs als het spannend is.

Mijn droom is dat elke leidinggevende en elke medewerker en daardoor elke organisatie vanuit bezield leiderschap zichzelf elk moment opnieuw ‘uitvindt’, in volledige verbinding met zichzelf en met het geheel. Dit is volgens mij dé manier waarop we in onze razendsnel veranderende wereld constructief en hartelijk met elkaar kunnen blijven omgaan. Zo houden we de mensheid menselijk.

Mijn missie is dat mensen leren om afgestemd en dus vanuit hun gevoel, leiding te geven aan zichzelf. Dit is mijns inziens de enige manier om uiteindelijk anderen constructief, begripvol en met compassie tegemoet te kunnen treden.

Zijnswerk is er voor individuen en organisaties (tot 200 medewerkers), die zichzelf en hun stakeholders serieus nemen (of dat willen leren) en zodoende constructief met zichzelf en hun omgeving willen (leren) omgaan.