Visie en Missie

Persoonlijk leiderschap, zelf-leiderschap, innerlijk leiderschap begint met afdalen van het hoofd naar het lichaam, naar het gevoel én met gezond verstand. Voelen is de weg naar Zijn. Bezield leiderschap manifesteert vanuit dit Zijn en biedt een nieuwe werkelijkheid zonder grenzen, buiten de gebaande paden. Presentie (presence) zorgt hierbij voor een ontspannen gedragenheid.

Mijn droom is dat elke leidinggevende en elke medewerker en daardoor elk bedrijf vanuit bezield leiderschap zichzelf elk moment opnieuw ‘uitvindt’, in volledige verbinding met zichzelf en met het geheel. Dit is volgens mij dé manier waarop we in onze razendsnel veranderende wereld constructief en hartelijk met elkaar kunnen blijven omgaan. Zo houden we de mensheid menselijk.

Mijn missie is dat mensen leren, afgestemd en dus vanuit hun gevoel, leiding te geven aan zichzelf. Dit is mijns inziens de enige manier om uiteindelijk anderen constructief, begripvol en met compassie te kunnen leiden.

Zijnswerk is er voor leidinggevenden in bedrijven en instellingen vanaf 50 medewerkers. Leidinggevenden zijn alle mensen die (zichzelf) leiding willen geven en zodoende constructief met zichzelf en hun omgeving willen (leren) omgaan.