Aanbod

Zijnswerk richt zich op Bezield leiderschap. Wat is dat? Er zijn honderden definities van leiderschap en er zijn een ongelooflijk aantal leiderschapsmodellen en typen van leiderschap etc. Vele daarvan maken het erg ingewikkeld…

Zijnswerk houdt het simpel (dat is al moeilijk genoeg). Er wordt vooral met één model gewerkt en dat is het model ‘jijzelf’. Elke vorm van leiderschap begint namelijk met het leiding geven aan jezelf. En daarvoor is het nodig dat je jezelf leert kennen, dat je dus contact krijgt met jezelf, dat je leert luisteren naar en te communiceren met jezelf, dat je jezelf serieus neemt en dat je met compassie naar jezelf kunt kijken en voelen.

Alles wat jij doet, voelt, ontvangt, geeft, communiceert, hoort, ruikt, ziet, proeft etc. ervaar jij in jezelf. Het contact met een ander dus ook. De ander is voor jou alleen ín jou te ervaren en op jouw unieke manier. Dat ervaren dat doet bovendien altijd iets met je. Daar vind je wat van en dat bepaalt wat er in het contact gebeurt. Als jij daarop invloed wilt uitoefenen en leiding wilt nemen dan is het belangrijk dat je daarvan bewust bent. Dat je weet wie er op dat moment de leiding heeft in jou. Zijnswerk brengt je daarom in contact met jouw ‘innerlijke medewerkers’ en toont je al hun gezichten.